Tuesday, January 19, 2016

Znate li sta je tekkit?

Tekkit je minecraft sa ogromnih brojem modova. Kod nas je počeo da se igra tek 2012/13, a prvi kanal koji je snimao gameplay je bio GamerSrbija. Nažalost odavno ne snimaju, koji je razlog ne znamo. Bio je to odličan kanal sa dosta mogućnosti a mnogi su upravo sanjali o tome.


Ono što čini glavnu razliku izmedju običnog minecrafta i tekkita je to sto tekkit nudi ogromnu mogućnost za izgradnju novih i savremenih stvari. U suštini tekkit je minecraft u 21 veku, dakle moderan minecraft, koji u igraču budi strast i volju za istraživanjem novih stvari, otkiravanja bušotina nafte, pronalazak električne energije i drugih tehnoloških otkrića koja su važna za savremeni život čoveka.

Ovde na slici videte par cevi i motora. Novina koja u tekkitu nudi mogućnost da budete na drugome mestu a da mašine za vas rade uglavnom dosadne stvari kao što su kraftovanje, slaganje resursa po kutijama i mnogo toga. Tekkit nudi mogućnost pravljenja savremenih fabrika za kopanje, odnosno mašina koje kopaju umesto vas. Kopanje se vrši pomoću motora koji u zavisnosti od toga šta ih pokreće mogu raditi različitim brzinama. Ukoliko se potrudite da dovede izvor nafte do vaše baze i preradite tu naftu, imaćete najvredniji resurs. Resurs koji vam omogućava da sve radite po najvišim brzinama, od kopanja pa do kraftovanja. 

izgled crafting table u tekkitu

No comments:

Post a Comment